Message boards : Number crunching : CMS playing well with vLHC but not with ATLAS
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
David Duvall

Send message
Joined: 22 Apr 15
Posts: 3
Credit: 2,912,737
RAC: 0
Message 297 - Posted: 27 Apr 2015, 2:03:49 UTC
Last modified: 27 Apr 2015, 2:04:25 UTC

My machine running just CMS and vLHC together hasn't had a glitch - at all. However, my machine running CMS, vLHC and ATLAS together gets the multiple dead VDi files. If I start the VM manager it gives me a warning and I simply delete the yellowed VDi files and everything is fine. That is, as long as I do that about every 6 hours. As soon at ATLAS has more work available - I'll stop vLHC and assign ATLAS to work with CMS only. I'm willing to bet I'll start having problems on my problem-free machine after that. I'll give an update in a couple of days.
ID: 297 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Magic Quantum Mechanic
Avatar

Send message
Joined: 8 Apr 15
Posts: 655
Credit: 10,929,747
RAC: 1,604
Message 299 - Posted: 27 Apr 2015, 2:33:16 UTC - in response to Message 297.  

My machine running just CMS and vLHC together hasn't had a glitch - at all. However, my machine running CMS, vLHC and ATLAS together gets the multiple dead VDi files. If I start the VM manager it gives me a warning and I simply delete the yellowed VDi files and everything is fine. That is, as long as I do that about every 6 hours. As soon at ATLAS has more work available - I'll stop vLHC and assign ATLAS to work with CMS only. I'm willing to bet I'll start having problems on my problem-free machine after that. I'll give an update in a couple of days.


Yes I also have on my 8-core w/8GBram running vLHC X2,Atlas X2,LHC X2,and CMS with no problems (also a Einstein GPU task)
ID: 299 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
David Duvall

Send message
Joined: 22 Apr 15
Posts: 3
Credit: 2,912,737
RAC: 0
Message 300 - Posted: 27 Apr 2015, 2:53:12 UTC - in response to Message 299.  

I did a fresh install and used the latest version of vbox - version 4.3.26-98988-Win. I bet you're using the older recommended version and I messed up by using a newer release?
ID: 300 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Magic Quantum Mechanic
Avatar

Send message
Joined: 8 Apr 15
Posts: 655
Credit: 10,929,747
RAC: 1,604
Message 301 - Posted: 27 Apr 2015, 4:14:03 UTC - in response to Message 300.  

I did a fresh install and used the latest version of vbox - version 4.3.26-98988-Win. I bet you're using the older recommended version and I messed up by using a newer release?


Yes I am using Version: 4.3.18

Haven't tried 4.3.26 yet since I stick to what works until I have to update.

Not sure why some of these tasks get stuck at 100% since it happened on the same version that worked every time on this one.
ID: 301 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : CMS playing well with vLHC but not with ATLAS


©2023 CERN